Почетак > Razno > Такмичења 2016 – Страни језици – Окружно такмичење

Такмичења 2016 – Страни језици – Окружно такмичење

ДИРЕКТОРУ ШКОЛЕ

Наставницима страних језика

Поштовани,

Обавештавамо вас да ће се окружно тачмичење ученика IVразреда средњих школа у знању страних језика одржати у Првој нишкој гимназијиСтеван Сремац” у суботу, 19. марта 2016. године са почетком у 10.00 часова. Окупљање свих учесника у 09.30 часова.

Максималан број такмичара по страном језику треба да одговара броју одељења IV разреда у школи. Посебно обележити ученике који се такмиче у специјалној категорији словом ‘С’.

Пријаве са именима ученика (оверене од стране директора школе) послати поштом Првој нишкој гимназијиСтеван Сремац”, Вожда Карађорђа 27, 18 000 Ниш, са назнаком: за такмичење у знању страних језика, или електронским путем на адресу ssremac и то најкасније до среде 16. марта 2016. године. Неблаговремене пријаве се неће прихватати.

Пропозиције су непромењене, тј. важе од 6.2.2015. Могу се наћи на адреси http://www.dsjksrbija.rs/?page_id=22

ВАЖНО:

Пријаве слати истовремено за све стране језике, на јединственом списку, са именима предметних наставника поред имена ученика којима предају. Присуство предметних наставника на такмичењу је обавезно.

Осим тога, молимо да гимназије, уз имена предметних наставника који доводе такмичаре, доставе и имена наставника за чланове оцењивачких комисија (по страном језику – један наставник који ове године нема такмичаре).

Осим тога, у складу са захтевима Друшта за стране језике и књижевности Србије, потребно је попунити и посебан формулар за сваки страни језик са резултатима са школских такмичења који су претходили предстојећем окружном такмичењу, и послати школи домаћину електронским путем (формулар се налази у прилогу овог мејла). Исти документ, оверен печатом школе, треба донети школи домаћину на дан такмичења.

Додатне информације на телефон 018/527-622.

У Нишу, 03. 03. 2016.

Директор

Милан Стојановић

http://www.nasaskola.net/moodle/calendar/view.php?view=day&course=17&cal_d=19&cal_m=3&cal_y=2016

Izvestaj_Skolsko_Formular_2016.doc

Pozivno pismo skolama 2016.doc

Категорије:Razno
  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Постави коментар