Почетак > Razno > DSD ispit 2016

DSD ispit 2016

DSD ispit 2016

DSD ispit iz nemačkog jezika odraće se u sredu 09. 03. od 08.00 do 12.35 časova u učionicama 9 i 10 u istočnom hodniku u prizemlju. Deurni profesori moraju ući u učionice u 08.00 časova, to znači da u koli treba da budu do 07.45 časova.

Istočni hodnik u prizemlju tokom ispita biće zatvoren kako bi se obezbedili optimalni uslovi za rad učenika. Upotreba sporednog ulaza u istočnom krilu zgrade i korićenje informatičkog kabineta biće moguće isključivo kroz hodnik na spratu. Učenici koji imaju nastavu u učionici broj 11 (odeljenje I1), kao i učenici i profesori koji koriste multimedijalnu učionicu (br. 13) ne smeju biti bučni kako ne bi ugrozili regularnost ispita.

Odeljenja I3 i I4, koja se inače nalaze u spomenutim učionicama, u sredu 09. 03. imaće nastavu u učionicama paviljon 2 i 3.

Deurstvo u koli biće pojačano, a za sprovođenje ovih mera odgovorni su deurni profesor u istočnom hodniku i glavni deurni profesor.

Učenici koji polau DSD ispit (sedmoro učenika IV razreda i svi učenici odeljenja II2) oslobađaju se nastave u utorak 08. marta. Odsustvo učenika neophodno je s obzirom na to da kola prethodnog dana radi u popodnevnoj smeni.

Detaljnije na:

Urednici sajta

Категорије:Razno
  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: